En enkel heve-pult fra oppreist.com

Nå – i dagens koronasituasjon – er hjemmekontoret blitt en ny » virkelighet» for mange; varighet av situasjonen ser også ut til å gi (ikke overraskende?) mange av de typiske problemene vi kjenner fra arbeidslivet, særlig knyttet til PC´n som det «UNIVERSAL-VERKTØYET den er.


Mange har fått heve-senkepult på jobb; noen (mange?) savner den nå-om-dagen.


Kreative sjeler har karret seg forbi kostnadstunge løsninger. På http://oppreist.com presenterer de en løsning som gir muligheter bort fra kontorstolen: Firmaet Oppreist AS står bak produksjon og salg av denne løsningen; et bidrag til mer bevegelsei arbeidshverdagen.

Et eks. på at «Det enkle er ofte det beste»/ – i alle fall noe bedre?

Kompletterer du med et Svai bevegelsesbrett har du alle muligheter for en god, vertikal arbeidsdag! https://merbevegelse.no/product/svai-bevegelsesbrett/

Svai introduseres dermed som et kompletterende steg – fra statikk inn i dynamikken!


Svai tar det videre og tilfører den vertikale arbeidssituasjonenen muligheter for spontan bevegelighet!


«Ståbevegelser» følger naturlig av en hver stående stilling; når «stå-komforten» i stillingen er «oppbrukt,» vil vi spontant justere den. Dette vet vi også skjer med stillinger vi inntar i søvne!


Dette er helt på linje med vår humane utvikling: Fra liggende baby til krypende, så sittende før vi reiser oss og står; og med det som utgangspunkt kan vi begynne å  gå. Motorisk utvikling kaller vi det!

Og går videre. Mer bevegelse = «Merbevegelse»!